Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

Kruidenthee

 • Moringa (Malunggay) Kruidenthee

  Natuurzuivere groene thee - Malunggay (Moringa) is een heerlijke thee - Moringa is ook bekend vanwege de voedingswaarden en medicinale toepassingen - De kruidenthee is lokaal geproduceerd en verpakt in doosje met 10 theezakjes à 2g.

  2,39
 • Pito-Pito Kruidenthee

  Filipijnse kruidenthee van de 7 traditionele kruidenplanten - Natuurlijk zonder toevoegingen - Direct na het drogen van de kruiden lokaal verwerkt en verpakt – Geurige thee met een typisch Aziatisch aroma - Doosje met 10 theezakjes à 2g.

  1,89
 • Lagundi Kruidenthee

  Filipijnse kruidenthee - Groene thee zonder toevoegingen - Lagundi wordt in de Filipijnen traditioneel gebruikt als medicinaal kruid - Lokaal verwerkt en verpakt in doosjes met 10 theezakjes à 2g.

  1,89
 • Guyabana Kruidenthee

  Traditionele Aziatische kruidenthee – Puur, zonder toevoegingen - Direct na het drogen van de kruiden lokaal verwerkt en verpakt – Heerlijke gezonde thee - Krachtige kruidenthee - Doosje met 10 theezakjes à 2g.

  2,39
 • Gember thee

  Gemberthee is een Aziatische kruidendrank die is gemaakt van gemberwortel. Het heeft een lange geschiedenis als een traditioneel kruidengeneesmiddel in Oost-Azië, het Indiase subcontinent, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Doosje met 10 theezakjes à 2g.

  1,89
 • Wilde Ampalaya Thee

  Traditionele Aziatische thee – 100% Natuurlijk , zonder toevoegingen - Vol smaak en authentiek aroma - Doos met 10 theezakjes à 2g.

  1,89
Terug