Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

LOOP?

Ja! Onze naam en logo vertegenwoordigen inderdaad een loop, oftewel oneindigheid. We kopen onze producten van boeren, landbouwcoöperaties, fair trade organisaties en kleine ondernemingen in de Filipijnen. Deze bijzondere producten brengen we dan naar Europa waar we ze verkopen aan u als consument, maar ook aan grootverbruikers en detaillisten.  We betalen de boeren in de Filipijnen een eerlijke prijs voor hun producten en de kopers in Nederland krijgen gezonde en lekkere producten voor een redelijke prijs omdat er geen tussenhandel is, LOOP geen winstoogmerk heeft en wordt gerund door vrijwilligers.

Wij zijn:  Nannet Bergers, Ilonka Burger, Greetje Kremer, Maria van Gessel, Tiny Hilgers, Joke Hulshof, Jan Hulshof,  Jurgen van der Kaaden,  Ans van Remmen, Wietze Renkema, Marian Rikhof, Tineke Schouten, Harmen Wenselaar, Erwin Winkel, John van de Winkel.

LOOP!

Om bijzondere, gezonde en lekkere landbouwproducten uit de Filipijnen op de Nederlandse markt te brengen hebben we in 2013 de Stichting LOOP opgericht. Door eerlijke prijzen aan de boeren te betalen willen we bovendien een steentje bijdragen aan armoedebestrijding. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

      LOOP visie: "Een gezondere wereld wat betreft voedsel, handel en welvaart". 

 De producten worden geleverd door boeren, fair trade organisaties, kleine bedrijven en coöperaties waar LOOP een langdurige werkrelatie mee heeft. Door hun producten voor een eerlijke prijs te kopen, ondersteunt LOOP deze kleinschalige organisaties in het verder ontwikkelen van hun producten en productiemethoden.

      LOOP missie:

"Selectief importeren van gezonde bijzondere levensmiddelen uit arme landen een eerlijke prijs".

Onze droom is om bijzondere en gezonde producten uit arme landen te kopen voor een eerlijke prijs, zodat de mensen daar een duurzaam inkomen hebben én mensen over de hele wereld kunnen genieten van deze bijzondere producten.

Meer informatie over het ontstaan van LOOP en doelstellingen vindt u hier.

LOOP wordt volledig gerund door vrijwilligers.