Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

Veilig Betalen

U kunt betalen met  iDEAL, PayPal of Bankoverschrijving

iDEAL

In Nederland is iDEAL veruit de meest gebruikte betaalmethode voor internetaankopen. Na het bestellen kunt u met iDEAL aansluitend de betaling afhandelen met uw eigen bank. U betaalt in uw eigen internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalingen door middel van iDEAL is alleen mogelijk met een Nederlandse bankrekening. 
Als de betaling is uitgevoerd ontvangt u op het opgegeven emailadres een orderbevestiging. Deze orderbevestiging is tevens uw betalingsbewijs. Mocht u geen orderbevestiging ontvangen stuur dan direct een email met uw gegevens naar info@loop-products.com 

Paypal

Voor online betalingen is PayPal een veilige internationaal gehanteerde betaalmethode. Indien u betaalt met PayPal, brengen wij een kleine onkostenvergoeding in rekening. Dit bedrag, 1 euro, komt in beeld voordat u met de daadwerkelijke betaling start. 

Bank - Alleen voor België en Duitsland

Vanuit België en Duitsland kunt U er voor kiezen het bedrag van de bestelling via een normale bankoverschrijving over te maken op het rekeningnummer van LOOP:  NL09 INGB 0006 4827 56. Het BIC nummer is : INGBNL2A.  

Deze wijze van betalen werkt als volgt:

Bij 'Afrekenen' kiest u als betaalmethode: Bank.  Bij Stap 3 en Stap 4 klikt u op de knop 'Betalen'.

U krijgt de factuur van uw bestelling toegestuurd waarna u het bedrag kunt overmaken. 

Vermeld bij uw overschrijving het bestelnummer zoals vermeld op de factuur. 

Zodra we het geld hebben ontvangen, versturen we de bestelling. Als we na 7 dagen het bedrag niet hebben ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.