Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

Stichting LOOP Privacy Verklaring

1         Online Bestellen en bewaartermijn van gegevens

Als u ervoor kiest onze producten in onze webwinkel te kopen, gebruiken wij uw gegevens om uw bestelling af te ronden, de producten te verzenden en om contact met u op te nemen over uw bestelling.

Wij leggen uw contact- en betaalgegevens vast, zoals naam, adres, e-mailadres, account en bankrekeningnummer en eventuele andere betaalgegevens. Wij slaan ook uw aankoop- en betaalgeschiedenis op. Uw gegevens worden gedurende 2 jaar opgeslagen.

Uw transactiegegevens (overboekingsgegevens en facturen) worden langer bewaard om aan wetgeving te voldoen (7 jaar).

 

2         Bezoek aan onze website

Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij technische gegevens over uw apparaat en uw interactie met onze websites.

Wij verzamelen informatie zoals:

·         Het IP-adres van uw apparaat

·         Informatie over het besturingssysteem en de browser van uw apparaat

·         Uw interactie met onze website

Als u op de website die u bezoekt, kunt inloggen, koppelen wij de informatie ook aan uw persoonlijke account (uw account van de webwinkel).

2.1        Cookies

Wij gebruiken cookies om informatie te verzamelen. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die worden gecreëerd op het apparaat dat u gebruikt om onze website te bezoeken. Cookies voorkomen dat u steeds weer uw gegevens moet opgeven, uw keuzes moet aangeven of producten in uw winkelmandje moet plaatsen.

Cookies hebben een looptijd. De cookies van deze site worden verwijderd wanneer u de browser afsluit.

Deze site maakt gebruik van zg. tracking cookies. Dit geeft ons de mogelijkheid om gebruikers te herkennen bij een volgend bezoek aan onze website. Cookies stellen ons in staat informatie te verzamelen over het gebruik van de website en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Indien u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u uw browser hiervoor instellen.

 

3         Uw gegevens delen met anderen

Stichting LOOP verkoopt uw gegevens niet aan anderen, maar we stellen persoonsgegevens in beperkte mate (email-adres) wel beschikbaar aan partners die met ons samenwerken om producten en diensten te leveren:

·         E-mailmarketingpartners, om u onze nieuwsbrieven te sturen (emailadres);

·         Besteldiensten, om producten naar u te verzenden (naam en adresgegevens);

·         Betaaldienstproviders, om uw betalingen (bestelde producten) en onze betalingen (eventuele terugbetaling) te administreren (naam en rekeningnummer)

Onze partners gebruiken uw gegevens uitsluitend na onze instructie. Wij nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze bedoeld zijn.

Persoonsgegevens worden alleen verstrekt aan toezichthoudende instanties, fiscale autoriteiten en/of onderzoeksinstanties als Stichting LOOP dit bij wet verplicht is.

 

4         Uw gegevens opslaan

Wij gebruiken verschillende systemen en databases om uw persoonsgegevens op te slaan. Alle systemen worden beheerd door Stichting LOOP. Omdat wij volkomen begrijpen hoe belangrijk het is uw gegevens te beschermen, hebben wij verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen tegen verlies of oneigenlijk gebruik. De systemen en databases die Stichting LOOP gebruikt worden gehost bij derden. Onze systemen en applicaties worden beschermd in overeenstemming met de geldende normen voor gegevensbeveiliging.

Alle persoonsgegevens worden binnen de Europese Unie opgeslagen. Er worden geen persoonsgegevens doorgegeven naar ontvangers in landen buiten de Europese Unie.

 

5         Uw gegevens gebruiken om profielen te maken

Wanneer u een account op onze website aanmaakt, maken wij een profiel voor u aan. Deze informatie wordt niet gebruikt voor reclame- en communicatie-uitingen.

Het profiel wordt uitsluitend gebruikt om uw aankopen in onze webwinkel te bewaren zodat u inzicht krijgt in uw bestellingen en gemakkelijk iets kunt herbestellen.

 

6         Uw Privacyrechten

6.1        Verzoeken tot inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens

Als u wilt weten welke informatie wij over u opslaan, hoeft u het ons maar te vragen en wij sturen u een overzicht van uw persoonsgegevens. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Als de informatie onjuist blijkt of het bewaren ervan in strijd blijkt met gegevensbeschermingswetgeving, zullen we uw gegevens corrigeren of verwijderen. Als u een account heeft op onze website, kunt u uw gegevens ook zelf bijwerken.

6.2        Verzoeken om te stoppen met het gebruiken van uw gegevens

U kunt ons ook vragen geen gebruik meer te maken van uw informatie of deze niet meer op een bepaalde manier te gebruiken. Wanneer u ons toestemming heeft gegeven uw gegevens te gebruiken, kunt u deze toestemming intrekken.

6.3        Vragen en klachten

Als u vragen heeft over dit Privacystatement, stuurt u dan een e-mail aan info@loop-products.com.

Als u een klacht heeft over de manier waarop wij uw gegevens gebruiken of over hoe wij op uw verzoeken en vragen met betrekking tot privacy reageren, kunt u ook een klacht sturen naar de Autoriteit Persoonsgegevens.

6.4        Contact met ons opnemen en hoe wij op uw verzoek reageren

U kunt een verzoek indienen door te klikken op de contactlink op deze website van Stichting LOOP. U kunt ook een e-mail zenden aan info@loop-products.com waarin u vermeldt hoe u met Stichting LOOP contact heeft gehad.

Wij kunnen verzoeken afwijzen als wij uw identiteit niet kunnen vaststellen, als uw verzoek onredelijk of niet-specifiek is of als uw verzoek de privacy van anderen in gevaar brengt. Wij reageren in elk geval binnen vier weken.