Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon van LOOP kunt u familieleden, vrienden, kennissen of relaties echt verrassen:

de producten van LOOP zijn bijzonder en gezond én u kunt uw eigen felicitatie, wens, bedankje of boodschap op de cadeaubon vermelden.

 

De cadeaubon wordt gratis bezorgd op het door u opgegeven adres.

 

 

Hoe kunt u met een cadeaubon betalen?

De bonnen blijven 2 jaar geldig. Betalen met cadeaubonnen gaat heel eenvoudig. U vult de code van uw bon in, in het veld 'Kortingscode' van het winkelmandje. U ziet dan het bedrag van uw cadeaubon verschijnen.

De cadeaubon dient in 1x besteed te worden.

 

Als het totaal bedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten, groter is dan de waarde van de cadeaubon, betaalt u het verschil op de gebruikelijke wijze met iDEAL of PayPal.

 

 

 

Uw eigen tekst -wens, felicitatie, boodschap- op uw cadeaubon

Een cadeaubon maakt u persoonlijker door uw eigen tekst op de cadeaubon te zetten. Dit kunt u doen door uw tekst te vermelden in de rechthoek onder 'Opmerking' bij Stap 3 van het afrekenen, vóór 'Betalen'.

 

Enkele voorbeelden:

 

Lieve Vera,

Wat hebben we genoten van je etentje, het was overheerlijk en gezellig.  Als kleine blijk van onze erkentelijkheid voor deze mooie avond bieden we je van harte deze cadeaubon aan. We weten uit eigen ervaring dat de producten van LOOP zeer de moeite waard zijn. Zoek wat leuks uit en we horen wel van je hoe het is bevallen.

Hartelijke groeten, Trees en Henk.   

 

Of:

 

Beste Gerard,

 

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je vaarbewijs. Deze felicitatie willen we onderstrepen met een cadeaubon van LOOP.  We weten dat je van koken en van lekker en gezond eten houdt, dus de producten van LOOP zullen je zeker aanspreken. Maak er iets lekkers mee en ga genieten van je vaarbewijs.

 

Je oom Karel en tante Julia