Aantal:
0
Bedrag:
€0,-

Bezorgen

 

 Levering

Alle producten in onze webshop zijn direct leverbaar, uitgezonderd de producten waarbij een levertijd vermeld staat of die niet op voorraad zijn.

U kunt rekenen op een vlotte levering van uw bestelling. Voor de bezorging maken we gebruik van landelijk opererende bezorgdiensten, DHL of PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 14.00u bestelt, leveren wij het pakket dezelfde dag voor 16.00u af bij de bezorgdienst

Op zon- en feestdagen vinden geen afleveringen plaats. Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd.

 

We bezorgen alleen op adressen in Nederland, België en Duitsland. De levertijd voor België en Duitsland bedraagt 2 à 3 dagen. 

 

 

Bezorgadres

U kunt het pakket op uw eigen woonadres laten bezorgen, maar u kunt ook bij het bestellen een bezorgadres opgeven dat afwijkt van uw eigen adres.

Mocht de ontvanger op het moment van afleveren niet thuis zijn, dan laat de bezorger een afleverbericht achter. Op dit afleverbericht staat vermeld hoe verder te werk te gaan. Het pakket kan bij één van de buren zijn afgeleverd, of op het afleverbericht vindt u een telefoonnummer of e-mailadres voor het maken van een nieuwe afspraak over de aflevering van uw pakket.